+4917642039677 info@euroal.tv

Kanali Televiziv në Formatin HD

Kanali EUROAL TV

KanalI më i ri Muzikorë EUROAL

 

 

 

 

 

 

Kanali televeziv Muzikorë EUROAL

Të nderuarë, artist, afaristë, biznismenë Ju OFROJMË mundësi dhe hapesirë publicitare
në programin tonë TV EUROAL 24 orë në vecanti keni rastin që të bëni
me çmime shumë të volitshme reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të videoklipeve biznesit TUAJ me çmime shumë të volitshme
reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja, shërbimeve dhe zhvillimit të biznesit që
ju drejtoni për të bërë fitime sa më të majme dhe duke i ofruar adhuruesve klientëve dhe
konsumatorëve atë që sot kërkojnë!

Let’s GO

Punë reale. Rezultatet e vërteta.

euroal

+4917642039677

EUROAL

info@euroal.tv

euroal

facebook EuroAL TV

Promovo në Kanalin Televiziv

EUROAL

\

Spote muzikore / Video klipe.

\

Mbrëmje Festive, Ahengje Familjare, Koncerte etj .

\

Firma, Agjensione, etj.

\

Restaurante, Salla Dasmash, etj.

Promovime në EUROAL

Promovime
Video

Why Training

Klipet Muzikore

Për promovime të videoklipeve apo Biznesit na shkruani në Viber / Whatsapp ose në e-mail: info@euroal.tv. Promovimi i videoklipit është për çdo këngëtar për një javë falas nëse i përmbush kushtet e videoklipit. Unë ju mirëpres

Promovim

Video Klip.

Promovim

Video Klip.

Promovim

Video Klip.

Përshëndetje të nderuar teleshikues, Televizioni EUROAL me program muzikor, kryesisht në shqip 24 orë me artist shqiptarë pran jush. EUROAL TV synon të ketë një program argëtimi cilësor, qe t’i argetojmë njerëzit anë e mban, e sidomos mergaten shqiptar, Një program që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë dhe të gjitha moshave. Nëse keni dëshira muzikore, na dërgoni përmes numrit të telefonit në Fix: +497161/9562227. ose  në Mobil Viber / Whatsapp: +4917642039677. Ju mund të na ndiqni përmes shumë platformave televizive siq ësht “Tring TV” ose në Facebook / EUROAL TV

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This